Home



Download lagu Overall - Rasepele Mp3


Sample Rate : 48KH

Audio Channels : Stereo


Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3 😉



Lirik Overall - Rasepele

Overall - Rasepele, Tresno seng neng njero dodo
Kowe sing wes tak percoyo
Neng kuwi kabeh wes koyo
Langit lan bumi
Adoh ra iso dadi siji
Tresno ra kudu di pekso
Ndungo karo sing kuoso
Yo wes ben lilakke wae
Embuh kui wes karo liyane
Mugo gusti paring ati nggo dewe
Mergo tresno aku iso lali konco
Tapi tresnaku mbok sio sio
Neng njobo nyobo rapopo
Neng njero atiku lilo
Eling wae aku iki ra sepele
Kowe nglarani aku
Sumpah mati aku wes kadung jeru
Kowe ngapusi aku
Ra sepele aku tenan mbek kowe
Mergo tresno aku iso lali konco
Tapi tresnoku mbok sio sio
Neng njobo nyobo rapopo
Neng njero atiku lilo
Eling wae aku iki ra sepele
Kowe nglarani aku
Sumpah mati aku wes kadung jeru
Kowe ngapusi aku
Ra sepele aku tenan mbek kowe
Kowe nglarani aku
Sumpah mati aku wes kadung jeru
Kowe ngapusi aku
Ra sepele aku tenan mbek kowe
Ra sepele
Mergo tresno aku iso lali konco
Tapi tresnoku mbok sio sio