Home



Download lagu Overall - Cah Ayu Mp3


Sample Rate : 48KH

Audio Channels : Stereo


Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3 😉



Lirik Overall - Cah Ayu

Overall - Cah Ayu, Mugo..
dadi pelengkapku
sendyan slirahmu
ora dadi karepku
Pisan ketemu..
slirahmu..
wes gawe nyaman atiku
ndelok koe mesem ngguyu
wes iso gawe bubrah donyoku
Awale ra sengojo
kok tibone dadi tresno
Aku ora ndue opo opo
ndue ku rodo neng dudu bondo
Koe wes rausah suloyo
aku wes nyobo lan upoyo
ben koe seng.. neng sandingku..
Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
Koe wes rausah suloyo
aku wes nyobo lan upoyo
ben koe seng.. neng sandingku..
Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
Cah Ayu..
rungokno batinku
aku tresno slirahmu
mugo.. dadi pelengkapku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
senadyan slirahmu
ora dadi karepku
senadyan slirahmu...
ora dadi karepku...