Home



Download lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo Mp3


Sample Rate : 48KH

Audio Channels : Stereo


Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3 😉



Lirik Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo

Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo, Ancik ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pingin pepujan karo sliramu
Bandara Seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedho
Tresno kepenggak morotuo
Bulan bulan gedhe
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane
Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane
Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno