Home



Download lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro Mp3


Sample Rate : 48KH

Audio Channels : Stereo


Apabila tampil pop up iklan, tutup halaman tersebut Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3 😉



Lirik Nella Kharisma - Akhire Cidro

Nella Kharisma - Akhire Cidro, Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno hooo hooo
Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro
Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe
Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati
Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti
Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo
Nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro
Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe
Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati
Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti